Tečajevi

PRIMORSKI PIJAT 2

Promocija novog izdanja knjige

Još nam jednom dolazi naš drago viđeni gost, Kristian Kozmić, ovog puta s novim, nadopunjenim izdanjem svoje kuharice Primorski pijat. Friško iz tiska, tradicionalni recepti u modernoj izvedbi na vaš tanjur donose bogatstvo okusa oplemenjenih emocijom obitelji i obilja.

 

Uvijek pozitivna atmosfera u društvu Kristiana savršen je začin za ovu radionicu, pridružite nam se i razveselite svoj prosinac 🙂

 

Datum: 14.12.

Trajanje: 18:00 – 20:00 h

Cijena: 260,00 kn

Primorski Pijat
COOKids

Radionica za djecu

Božićno vrijeme nije potpuno bez dječjeg smijeha i prljavih ruku 🙂 Svake godine u KuHarmoniji stvaramo prava mala umjetnička djela, mjesimo slasne keksiće i izrađujemo božićne ukrase od tijesta.

 

Veselimo se druženju s vašim malim umjetnicima 🙂

 

Datum: 20.12.
Trajanje: 17:00-19:00
Cijena: 90,00 kn

coolKids Tečaj
MIRISNI BOŽIĆ

Slastičarska radionica

Uz Doris Vlah, naša kreativna tvornica donosi vam miris Božića! Aromatični keksići i sitni kolačići, božićni panj, legendarni eggnogg u jednostavnim i originalnim verzijama, osim užitka, pružit će vam izvor ideja za vaš blagdanski stol.

 

Ne oklijevajte, ovo je cheating day 😉

Datum: 21.12.
Trajanje: 17:30 – 20:30
Cijena: 260,00

Mirisni Božić - tečaj u Kuharmoniji
Želite upisati tečaj, ali niste stigli organizirati dadilju, baka-servis je na godišnjem, a prijateljice su već na tečaju?

I za to imamo riješenje . Uz prethodnu najavu, Vaše dijete možete dovesti na čuvanje u KuHarmoniju!

KONTAKTIRAJTE NAS

Osim tečajeva, nudimo Vam i predavanja o specifičnim vrstama prehrane, o namirnicama i svemu što Vas bude zanimalo. Pišite nam!